Acquaseria: Culinair

Ristorante Da Luigi

Adres: Via Statale, nr. 59. Tel. +39 (0)344 517052. Da Luigi ligt dichtbij het Comomeer. Kwestie van de straat oversteken en je staat op een klein kiezelstrand aan de oever van het Comomeer. De menukaart is traditioneel (pizza's, pasta's, vis, vlees en prima wijn), en veelzijdig. Da Luigi biedt prima lunches en dito diners tegen heel redelijke prijzen. Probeer hier ook eens de "Missoltini", een niet te versmaden lokale delicatesse. Op dinsdagen gesloten. Andere dagen "lekker lang" geopend van 11 -- 15 uur en van 18 -- 24 uur.

Trattoria Pizzeria dei Platani

Adres: Via Statale Regina, 41, Localita Rezzonico, 22010 San Siro. Tel: +39 (0)3903 4450139. Een traditioneel Italiaans restaurant, gesitueerd halverwege de weg van het Comomeer naar het kasteel. Zowel binnen als buiten heb je een prachtig uitzicht over het Comomeer. En voor nog geen 6 euro heb je al een lekkere pizza Margeritha voor je neus staan. Trouwens, de diverse salades en de lokale wijn zijn natuurlijk ook niet te versmaden. In principe dagelijks geopend van 09 tot 14 uur en van 17 tot 22 uur.

Crème Caramel

Adres: Via Molino Nuovo, nr. 7. Tel. +39 (0)344 50356. Crème Caramel is een klein familierestaurant in Acquaseria, gelegen direct aan het Comomeer, met een uitgebreide menukaart. Heerlijk eten tegen een redelijke prijs is hier gegarandeerd. Wel even reserveren !!! Een ideale locatie voor een op "seafood" gebaseerde lunch. Maar ook een lekkere en gezonde pizza behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Probeer ook eens de "Missoltini", een niet te versmaden lokale delicatesse. Op woensdagen gesloten. Andere dagen geopend van 12 -- 14 uur en van 19 -- 22 uur.

studio appartement comomeer huren, appartement studio comomeer huren,studio comomeer huren, appartement comomeer huren, vakantie aan het Comomeer, Ulivo8